Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Εξειδικευμένα Προγράμματα για Φοιτητές Νομικής & Δικηγόρους

Globalcitizen Professional - ILEC®


Το ILEC (International Legal English Certificate) του Πανεπιστημίου του Cambridge, είναι σύγχρονο Διεθνές επαγγελματικό Πιστοποιητικό Σπουδών γλώσσας και ορολογίας για τους δικηγόρους στην Αγγλική.

Αναγνωρίζεται από Πανεπιστήμια, μεγάλα δικηγορικά γραφεία, Διεθνείς Οργανισμούς, Κυβερνητικές υπηρεσίες, Ναυτιλιακές εταιρίες, Αρχές Μετανάστευσης, Επιμελητήρια, Σωματεία, Συνδικάτα και Πολυεθνικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

Σε ποιούς απευθύνονται

Τα εκπαιδευτικά Προγράμματα LAW – ILEC της Σουίτας Eurocitizen Professional®, απευθύνονται σε ολόκληρο τον νομικό κλάδο και συγκεκριμένα σε Επαγγελματίες Δικηγόρους, Δικαστές και Συμβολαιογράφους.

Κυρίως όμως στους νέους δικηγόρους καθώς και στους φοιτητές Νομικών Σχολών, που φιλοδοξούν να κάνουν ένα μεταπτυχιακό στην Ελλάδα ή το εξωτερικό στην ειδικότητα που θα επιλέξουν και να επιδιώξουν μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα στο Νομικό η Διπλωματικό κλάδο.

Στόχοι

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους υποψηφίους να επιτύχουν τρείς βασικούς στόχους:

  • Να μάθουν να χειρίζονται άψογα την Αγγλική γλώσσα γραπτά και προφορικά, χρησιμοποιώντας τη νομική ορολογία, με τη σωστή γραμματοσυντακτική δομή και ακριβολογία στη λεκτική διατύπωση, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν με επαγγελματική επάρκεια στο διεθνές νομικό περιβάλλον εργασίας.
  • Να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του ILEC του Πανεπιστημίου του Cambridge και να αποκτήσουν τον επίζηλο αυτό τίτλο που τυγχάνει διεθνούς αναγνωρίσεως.
  • Να γίνουν δεκτοί στα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού για μεταπτυχιακές σπουδές στον Κλάδο που επιθυμούν να εξειδικευτούν.
περισσότερα: www.cararigas.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου